Studiomanagement in vogelvlucht

Sinds oktober 2023 samenwerkingspartner van:

Gebruik jij Studiomanagement nog niet en ben jij benieuwd wat Studiomanagement voor jou kan betekenen? Bekijk dan hier wat het systeem allemaal inhoudt.

Het heeft mij vooral rust, overzicht en tijdsbesparing opgebracht. Dat wil jij toch ook?

RUST

Het gebruik van formulieren en datumprikkers in combinatie met workflows geeft mij de rust dat als ik eenmaal een aanbod online heb gezet ik er niet meer naar om hoeft te kijken. Studiomanagement doet dit voor jou.

OVERZICHT

Het complete dossier van jouw klant in 1 overzicht.

Mailcontact, ingevulde formulieren, facturen, offertes, galerijen, bestellingen. Alles bij elkaar. Dus nooit meer zoeken naar die ene afspraak.

TIJDSBESPARING

Maar Nicky, het kost toch heel veel tijd om alles in te richten? Ja dat klopt, ik zal dit zeker niet ontkennen. Maar als jij eenmaal de basis hebt staan en weet hoe het werkt zal je zien dat het steeds eenvoudiger gaat.

En daarna volgt de tijdsbesparing doordat Studiomanagement een deel van jouw werkzaamheden overneemt, jij niet meer hoeft te zoeken naar dat ene mailtje, de klant online bij jou kan boeken zonder dat er eerst heen en weer gemaild hoeft te worden over een geschikte datum en tijd, er een to do lijst rolt uit jouw workflows en ga zo maar door.

Wil jij het eens vrijblijvend en gratis uitproberen? Meld je dan nu aan. En met de affiliate code NICKYHEINNE ontvang jij het eerste jaar maar liefst 50% korting


Ik gebruik Studiomanagement al:

Contact

Nicky Heinne - Fotografie

Kottenseweg 101, 7115 AD Winterswijk

0622018717

info@nickyheinnefotografie.nl

@facebookpagina