Minishoot - Joël

30-06-2020

Een tijdje terug heb ik een bericht geplaatst voor een leuke Vaderdag minishoot. Hierop reageerde Bianca heel enthousiast dat haar dat wel leuk leek.

Bijna 2 jaar geleden was ze in mijn studio geweest met Joël voor een newbornshoot. Het werd dus weer tijd voor nieuwe foto's.

Zondag 14 juni kwam ze dan ook samen met Joël opnieuw in mijn studio. In de stromende regen kwamen ze drijfnat binnen. Maar dat kon de pret niet drukken. Bianca had er zin in. Joël twijfelde nog een beetje. Even de kat uit de boom kijken. Dat even werd een kwartier... maar toen kwam voorzichtig voor de camera. De hele tijd rechts in het hoekje tegen mijn achtergronddoek aan met een speelgoed trekkertje. Dat leverde niet veel verschillende foto's op. Maar even iets anders proberen: wil je even in het badje Joël? Ja! Dat wilde hij wel.

Met de bellenblaas erbij leverde dat super leuke plaatjes op!

Daarna nog even op het fietsje, dat vond hij ook fantastisch! Hij racete van links naar rechts. En kon er geen genoeg van krijgen.

Mama had de werkschoenen van papa meegenomen om zo een echte vaderdagfoto te maken. Het enige dat Joël de hele tijd zei was: Nee niet papa werkschoenen aan!

Maar het is ons gelukt!!! 1 foto met de werkschoenen. En ik vind hem top!!

Joël en Bianca, ik vond het super jullie weer terug te zien en hopelijk tot een volgende shoot!