Reviews


M&F

Trouwreportage

Een fotograaf zoeken voor je bruiloft, een hele uitdaging. Gelukkig vonden we Nicky, die heel goed naar onze wensen luisterde en veel leuke inspirerende ideeën opperde. Wij hadden overdag een aantal uren afgesproken en ze is ook nog s avonds even terug gekomen om van ons feest bij avondlicht foto's te maken.. er is in overleg veel mogelijk! Prachtige details, voor ons heel waardevol, heeft ze op beeld vastgelegd en later in een schitterend trouwalbum verwerkt. Nicky enorm bedankt voor je fantastische foto's!!

Jara

Mama van Isa

Wij hebben een newbornshoot bij Nicky gedaan. Eerste keer echt van huis met onze kleine toen 11 dagen oud. Nicky nam de tijd ( zodat ik op mijn gemak nog even kon voeden tussendoor) en was super lief en handig met de kleine. Het resultaat is dan ook super en was gewoon jammer dat we aan het eind van het album waren. En er niet meer foto's meer te bewonderen zijn. Echt een aanrader. 

Marion

Mama van Ted, Iva & Fay

"Een fantastische newborn shoot gehad en een shoot samen met de 2 oudste kindjes erbij op! wat zijn ze mooi geworden zeg! en wat een geduld heeft nicky! we zijn helemaal blij met het resultaat ♡."

Angela

Schaduwfoto

Een heel bijzondere ervaring. Ik was bij Nicky voor een Schaduw reportage bij mijn ouderlijk huis. Vond het best spannend, maar de rust en aandacht die Nicky geeft, maakt dat het heel natuurlijk verloopt.
Zou het iedereen aanraden. 

Chantal

Mama van Lina

Erg mooie foto's! Veel geduld met kinderen! En mijn dochter vind haar geweldig! Al meerdere leuke shoots gehad, met erg mooie foto's!

Dennis & Femke

Trouwreportage

Super mooie foto's van ons trouwfeest 2.0 ontvangen. We hadden maar een kwartiertje maar samen met haar zoon Collin heeft ze pracht plaatjes geschoten. Super blij mee!

Stefan & Jody

Trouwreportage

Van kennismaking tot het afsluitende gesprek was perfect! Je was fantastisch op onze mooie bruiloft! Hopelijk tot snel! 

Gerard & Anita

Trouwreportage

Wat een leuke top fotografe! En wat een geweldige foto's. Leuke ideeën en verassende foto's met een eigen draai. Van een uitdagende opdracht maakt zij een top fotoshoot. Zoek niet verder. Deze moet je hebben!

Arline

Minispecial met geitjes

Heel erg blij met de super mooie foto's! Persoonlijk en goed advies gekregen. Laagdrempelig en veel keuzemogelijkheden om foto's op verschillende manieren te kunnen bestellen 👌.

Rebecca

Mama van Suze & Nine

"Wat heb je toch ontzettend mooie, spontane foto's gemaakt! Je bent zo lief met de meisjes en neemt alle tijd."

Chantal

Mama van Lina

Erg mooie foto's! Veel geduld met kinderen! En mijn dochter vind haar geweldig! Al meerdere leuke shoots gehad, met erg mooie foto's!

Femke & Dennis

Trouwreportage

"Super mooie foto's van ons trouwfeest 2.0 ontvangen. We hadden maar een kwartiertje maar samen met haar zoon Colin heeft ze pracht plaatjes geschoten. Super blij mee!"

Nicky Heinne - Fotografie

Kottenseweg 101, 7115 AD Winterswijk

+31(0)622018717

info@nickyheinnefotografie.nl