Newbornshoot

"Liefdevol en warm"


In mijn studio in Winterswijk is het gezellig en warm en maak ik mooie geposeerde foto's van jullie pasgeboren baby met eventueel papa en/of mama en broertje(s) en/of zusje(s). Ik voorzie jullie van een lekkere kop koffie, thee of een frisse versnapering en iets lekkers. Het belangrijkste is dat jullie een fijne ervaring hebben bij mij. Het is tenslotte vaak het eerste uitje van mama en baby na de bevalling.

Mijn studio is voorzien van comfortabele stoelen, wat belangrijk is voor de kersverse mama.

Tussendoor is er tijd om de baby te voeden en te knuffelen als dit nodig is.

Daarnaast staat veiligheid bovenaan bij mij. Ik drink bijvoorbeeld geen warme dranken tijdens het shooten en indien nodig vraag ik papa of mama om in de buurt te blijven als dit nodig is.

Download de Newborngids

In de Newborngids vind je alle informatie over mijn pakketten, werkwijze, leeftijd en tips ter voorbereiding van de shoot.

Prijzen

Een Newbornshoot boek je al vanaf € 225 inclusief 5 digitale foto’s in hoge resolutie en een mini album van 15 x 15 cm met maximaal 10 foto's.

Meer informatie en overige prijzen vind je in mijn Newborngids. 

Accessoires

In mijn studio hebben jullie een grote keus aan accessoires om te gebruiken tijdens de shoot. Dit kunnen we vooraf aan de shoot bespreken tijdens een kop koffie, maar uiteraard is het ook mogelijk om een kennismakingsgesprek te plannen, geef dit aan bij het boeken van de shoot.

Producten

Na het afleveren van de galerij kunnen jullie ook een keuze maken uit diverse fotoproducten zoals luxe albums, fotokaarten met passe partout in een bewaarbox tot aan verschillende wanddecoraties.