Newbornshoot

"Liefdevol en warm"

Award winnende foto's


In mijn studio in Winterswijk is het gezellig en warm en maak ik mooie geposeerde foto's van jullie pasgeboren baby met eventueel papa en/of mama en broertje(s) en/of zusje(s). Ik voorzie jullie van een lekkere kop koffie, thee of een fris drankje en natuurlijk iets lekkers. Het belangrijkste is dat jullie een fijne ervaring hebben bij mij. Het is tenslotte vaak het eerste uitje van mama en baby na de bevalling.

Mijn studio is voorzien van comfortabele stoelen, wat belangrijk is voor de kersverse mama en papa.

Tussendoor is er tijd om de baby te voeden en te knuffelen als dit nodig is.

Daarnaast staat veiligheid bovenaan bij mij. Ik drink bijvoorbeeld geen warme dranken tijdens het shooten en indien nodig vraag ik papa of mama om in de buurt te blijven als dit nodig is.

Voor prijzen kijk onderaan deze pagina.

Even voorstellen

"Dit ben ik" 

Naast dat het fantastisch is om het eerste jaar van jullie kindje vast te laten leggen, van zwangerschap tot en met de eerste verjaardag, kiezen mijn klanten voor mij om de gezelligheid, de sfeer in mijn studio, mijn geduld en uiteraard om mijn stijl.

Lief, zacht, puur, eenvoudig, warm, tijdloos, ongedwongen en spontaan. Ik maak van iedere shoot een feestje!

Spreekt dit jullie ook aan? Lees dan verder en ontdek hoe ik werk.

Investering

Newborn Luxe - 549

 • geposeerde Newbornshoot in mijn studio
 • verschillende settings, indien gewenst met ouder(s), broertje(s) en/of zusje(s)
 • alle bewerkte digitale foto's in hoge resolutie
 • 3 dezelfde Mini harmonicaboekjes met 18 foto's door jullie uitgekozen t.w.v. € 82,50
 • Extra (dezelfde) harmonicaboekjes bij te bestellen voor € 20 per stuk

Newborn Compleet - 395

 • geposeerde Newbornshoot in mijn studio
 • verschillende settings, indien gewenst met ouder(s), broertje(s) en/of zusje(s)
 • 2 Mini harmonicaboekjes met de gekozen 15 foto's t.w.v. € 55
 • 15 bewerkte digitale foto's in hoge resolutie
 • Extra digitale foto's bij te bestellen voor € 20 per stuk
 • Extra harmonicaboekjes bij te bestellen voor € 25 per stuk

Newborn Basis - 295

 • geposeerde Newbornshoot in mijn studio
 • verschillende settings, indien gewenst met ouder(s), broertje(s) en/of zusje(s)
 • 5 bewerkte digitale foto's in hoge resolutie
 • Extra digitale foto's bij te bestellen voor € 20 per stuk

Wanneer

Het is verstandig om tijdig een Newbornshoot bij mij te boeken. Dit kan al ruim voor de uitgerekende datum. Uiteraard weten we dan nog niet wat de precieze datum van de shoot wordt, maar hiervoor zet ik dan een ruim aantal data in optie.

De beste tijd voor een Newbornshoot is tussen de 8e en 28e dag na de geboorte. We proberen rekening te houden met de regeldagen (rond de 9e dag en de 3 weken). Is jullie kindje al geboren en al ouder? Laat het mij dan weten, dan gaan we kijken naar de mogelijkheden.

Zodra jullie kindje is geboren neem je contact met mij op en gaan we de datum vastzetten. Je ontvangt van mij dan ook informatie die je nodig hebt voor de shoot.

Dit vinden klanten 

"Een fantastische newborn shoot gehad en een shoot samen met de 2 oudste kindjes erbij op! wat zijn ze mooi geworden zeg! en wat een geduld heeft nicky! we zijn helemaal blij met het resultaat ♡."

Marion

Mama van Ted, Iva & Fay

Wij hebben een newbornshoot bij Nicky gedaan. Eerste keer echt van huis met onze kleine toen 11 dagen oud. Nicky nam de tijd ( zodat ik op mijn gemak nog even kon voeden tussendoor) en was super lief en handig met de kleine. Het resultaat is dan ook super en was gewoon jammer dat we aan het eind van het album waren. En er niet meer foto's meer te bewonderen zijn. Echt een aanrader. 

Jara

Mama van Isa

"Wij hebben een newbornshoot gedaan bij Nicky. En wat een geduld heeft ze! Ze nam alle tijd om prachtige foto's te maken. We zijn echt ontzettend blij met het eindresultaat. Echt liefdevolle herinneringen. 🥰"

Jorien

Mama van Moos

Studio

In mijn studio is het altijd lekker warm, dit is nodig voor de baby. Hou hier rekening mee met jullie kleding. Er zijn comfortabele stoelen, koffie, thee, frisdrank en iets lekkers. Jullie worden heerlijk in de watten gelegd. Ik vind het belangrijk dat jullie een prettige ervaring hebben bij mij. Het is immers waarschijnlijk de eerste keer dat mama met de baby op pad is.

In mijn studio werk ik enkel met daglicht(lampen) en met flitslicht.

Er is een grote keus aan props aanwezig. Denk hierbij aan dekens, wraps, mutsjes, haarbandjes, kleding, manden, bloemen etc. Mochten jullie zelf iets hebben wat jullie graag op de foto willen, dan kan dat natuurlijk altijd.

Voor, tijdens, na

Jullie hebben een Newbornshoot geboekt, hoe nu verder?

Allereerst ontvangen jullie een gids met tips tijdens de shoot en de algemene voorwaarden. Lees dit goed door. Heb je vragen? Laat het mij weten! Indien gewenst hebben we voor de shoot nog een kennismakingsgesprek. Dit kan bij mij in de studio zijn of bij jullie thuis.

De dag van de shoot is aangebroken. Best spannend! Waarschijnlijk is dit de eerste keer dat mama en de baby op pad zijn. Jullie hebben mij het vertrouwen gegeven om jullie waardevolste bezit te fotograferen, maar daar komt natuurlijk veel meer bij kijken. Ik zal jullie kleintje uiteraard met liefde behandelen.

Na de shoot kunnen jullie binnen 2 dagen een preview verwachten. Daarna zal ik binnen 4 weken de online galerij klaar hebben waar jullie de foto's uit kunnen zoeken die in jullie pakket zitten. Desgewenst maken we een afspraak om te bekijken of jullie een mooie wanddecoratie willen bestellen. Hoe leuk is dat!


Harmonicaboekjes zijn een exclusief product welke enkel bij pakket Compleet of pakket Luxe bij te bestellen zijn.

Willen jullie een prachtige wanddecoratie? Maak dan een afspraak bij mij in de studio om de mogelijkheden te bespreken.

Producten

Na het afleveren van de galerij kunnen jullie ook een keuze maken uit diverse fotoproducten zoals luxe albums, fotokaarten met passe partout in een bewaarbox tot aan verschillende wanddecoraties. 

Hiervoor kunnen jullie ook een afspraak maken in mijn studio. Hier kunnen jullie alle producten bekijken en kunnen we samen een passend product samenstellen.


Nicky Heinne - Fotografie

Kottenseweg 101, 7115 AD Winterswijk

+31(0)622018717

info@nickyheinnefotografie.nl

Kvk 76318362

BTW nummer NL003074655B47