irisfoto

"Een kunstwerk van jullie ogen is persoonlijk, tijdloos en uniek"

👁 De perfecte shoot als jij niet wilt poseren

👁 Een prachtig, uniek en tijdloos kunstwerk aan de muur

👁 Mogelijkheid tot het bestellen van een professionele wanddecoratie

Mooie woorden

Nicky is een lieve vrouw die naar je luistert en echt de tijd voor je neemt. Kijk er zeer mooi en fijn op terug, ook al waren we snel klaar met de irisfoto. Resultaat is ontzetten mooi geworden. Ik wil zeker vaker naar haar toe om foto's te laten maken

Kim

Iedere keer als we Nicky vragen om foto's te maken, of het nu voor ons gezin is, de uitvaart van mijn moeder of nu de irisshoot, krijgen we prachtige foto's aangeleverd. Nicky is vriendelijk, creatief, meedenkend, professioneel en je krijgt kwaliteit voor een goede prijs. Nicky heel erg bedankt voor alle mooie foto's die je tot nu toe voor ons hebt mogen maken!

Yvonne

Super gaaf om onze irissen vast te laten leggen. Goede begeleiding en fijn meegedacht. Resultaat is prachtig!

Linda

Wij hebben een irisfotoshoot gedaan bij Nicky. Leuk ontvangen door haar en mooie uitleg gehad over wat ze ging doen. Zijn ook zeer blij met het resultaat een aanrader voor wie het ook wil doen.

Wim

Jij wilt een irisfoto laten maken, gaaf!

Ieder oog is uniek, ook die van jou. Heb jij altijd al willen weten hoe jouw iris er als kunstwerk uitziet? Dan is het nu de tijd om deze unieke shoot te boeken.

Ervaar de Kracht van Irisfotografie

Stap binnen in mijn studio en ik laat jezelf zien zoals je nog nooit eerder hebt gezien. Met behulp van professionele apparatuur en technieken leg ik niet alleen een foto van jouw oog vast, maar een uniek portret dat jouw persoonlijkheid weerspiegelt.

Een Kunstwerk voor Aan de Muur

Jouw irisfoto wordt omgetoverd tot een prachtig kunstwerk dat een stijlvolle toevoeging vormt aan je interieur. Kies uit verschillende bewerkingsopties om het "portret" te creëren dat perfect bij jou past.

Reserveer Jouw Unieke Irisfotoshoot

Ben je klaar om jouw ware zelf vast te leggen? Reserveer vandaag nog jouw fotoshoot en laat mij jouw unieke schoonheid vastleggen. Ik kijk ernaar uit om samen met jou een bijzonder, tijdloos en uniek portret te creëren. koesteren.

Investering

1 persoon - basis

De kosten voor een irisshoot zijn € 119 voor één persoon

Jij ontvangt:

  • De foto van de iris
  • De foto van de iris met effect naar keuze

2 of meer personen

Jij betaalt de basis + 

€ 99 per persoon extra voor de 2e en 3e persoon

€ 89 per persoon extra voor de 4e en volgende personen

Jij ontvangt:

  • De foto van de irissen apart
  • De irissen samengevoegd met desgewenst effect naar keuze

Extra effect

Wil jij extra foto's met effect ontvangen dan betaal jij € 25 per effect extra

1 Persoon

2 Personen

3 Personen

4 Personen

5 Personen

FAQ

Hoe lang duurt een sessie?

De duur van een sessie voor een irisshoot is afhankelijk van meerdere factoren. Maar meestal duurt de shoot tussen de 5 en 15 minuten per persoon.

Welke apparatuur gebruik jij?

Ik gebruik een camera, een flitser en een tafel waarop het hoofd gesteund wordt zodat je stil kunt blijven zitten. Uiteraard ga ik altijd hygiënisch te werk.

Zijn er verschillende stijlen en bewerkingsopties?

Bij iedere irisshoot ontvang jij de afzonderlijke foto's van de irissen (als je met meerdere personen komt). Daarnaast ontvang je één samengevoegde foto met desgewenst een effect naar keuze. Je kunt er ook voor kiezen om het effect op één van de afzonderlijke foto's toe te passen. Ieder extra effect kost € 25.

Hoe lang duurt het voordat ik de foto's ontvang?

Na de shoot zal ik de foto's selecteren en bewerken om het gewenste resultaat te bereiken. De levertijd kan variëren, maar je kunt verwachten dat je binnen 1-2 weken na de shoot je galerij ontvangt. De bestelling van een wanddecoratie op bijvoorbeeld plexiglas duurt ongeveer 3-4 weken.

Zijn er extra kosten verbonden naast de betaalde prijs?

Er zijn geen extra kosten verbonden aan de irisshoot tenzij jij graag extra's wilt bestellen. Het toevoegen van een extra effect kost bijvoorbeeld € 25. De kosten van een wanddecoratie verschilt per product en afmeting.

Hoe kunnen we ons voorbereiden?

Een week voorafgaand aan de shoot ontvang jij van mij een uitgebreide mail met alle informatie.

Kan ik een irisshoot cadeau geven?

Je kunt een irisshoot cadeau geven. Bestel dan een cadeaubon bij mij? Neem gerust contact met mij op.