Minispecial abonnement

Uniek bij Nicky Heinne - Fotografie: het Minispecial-Abonnement!

Maar liefst ruim 35% korting: € 579 in plaats van € 896

Ben jij van plan het komende jaar in ieder geval 4 x een minispecial of minishoot bij mij te boeken? Dan is dit écht iets voor jou:

4 x per jaar boek jij een minispecial voor een heel speciale prijs.  

Schaf jij het abonnement pakket digitaal "De luxe" aan dan ontvang jij naast het abonnement ook nog een leuk extraatje! Namelijk na iedere shoot een luxe mini harmonicaboekje met maximaal 18 foto's door mij gekozen.

Je hoeft niet perse gebruik te maken van de specials maar je kunt ook zelf een Minishoot bij mij boeken bijvoorbeeld voor je zwangerschap, buiten in het bos, portret in de studio, bekendmaking huwelijk of zwangerschap etc.

Bij het afsluiten van een abonnement ga je akkoord met onderstaande algemene voorwaarden.

Algemene voorwaarden

VOOR HET MINISPECIAL ABONNEMENT GELDT DE VOLGENDE VOORWAARDEN:

  • Het abonnement is één jaar geldig. Na één jaar stopt het abonnement automatisch en kun je geen aanspraak meer maken op de Minispecials en/of producten.
  • Indien er door omstandigheden geen gebruik gemaakt kan worden van het abonnement binnen één jaar dan zullen we samen kijken naar een passende oplossing.
  • Het abonnement is enkel te gebruiken voor 1 gezin of een deel van het gezin met bijvoorbeeld opa/oma, tante/oom etc.
  • Het abonnement is geldig voor maximaal 4 personen per Minispecial.
  • Het totaalbedrag direct na afsluiten van het abonnement voldaan te worden middels iDeal. Het abonnement gaat in na ontvangst van de betaling.
  • Er worden jaarlijks meerdere Minipecials georganiseerd door Nicky Heinne - Fotografie, daarnaast kun je zelf ook een minishoot boeken bijvoorbeeld in de studio of in het bos.

Nicky Heinne - Fotografie

Kottenseweg 101, 7115 AD Winterswijk

Nicky Heinne

+31(0)622018717

info@nickyheinnefotografie.nl

KvK: 76318362

BTW nummer: NL003074655B47