OVER MIJ

Mijn naam is Nicky Heinne, getrouwd en moeder van 2 kinderen. Wij wonen in het prachtige Winterswijk-Brinkheurne in de Achterhoek.

Gesteund door mijn gezin heb ik door de jaren heen kunnen groeien met mijn onderneming tot wat er nu staat. Zonder onvoorwaardelijke steun zou ik dit bereikt hebben. Een man die een prachtige ruimte tot 2x toe heeft verbouwd. De eerste keer tot een borduuratelier. Een bedrijf die ik in 5 jaar tijd heb laten groeien en na 5 jaar heb verkocht omdat ik een prachtig aanbod kreeg van mijn werkgever.

Toch kriebelde het ondernemerschap na jaren weer en ben ik een fotostudio begonnen. In eerste instantie in dezelfde ruimte met wat kleine aanpassingen en in 2022 heeft mijn man de ruimte verbouwd tot wat het nu is. Een prachtige fotostudio met een eigen keuken, toilet en een grote tafel waar ik workshops en trainingen geef.

Eind 2022 kwam de coaching op mijn pad. Een 5-tal fotografen hadden een training bij mij gevolgd voor StudioManagement en na deze training kwam ik erachter dat fotografen behoefte hebben in meer dan alleen trainingen gericht op fotograferen, maar juist ook op het ondernemerschap.

Vrij snel daarna ben ik in het diepe gesprongen en gestart met het coachen van fotografen. Een prachtige reis voor mij in mijn collega's waarbij ik Profit First tegen kwam.....


Contact

Nicky Heinne - Fotografie

Kottenseweg 101, 7115 AD Winterswijk

0622018717

info@nickyheinnefotografie.nl

@facebookpagina