Cakesmash - Jens

05-06-2020

Eind april kreeg ik een mailtje van Madieke, mama van Jens. We willen graag een verjaardagsshoot in juni omdat ons zoontje begin julie 1 jaar wordt.

Kan dat?

Mooi op tijd! We hebben gelijk een datum gepland op vrijdagmiddag 5 juni.

Leuk om alvast naar uit te kijken en hopen dat er dan versoepeling is ivm Corona.

En ja hoor! De shoot kon doorgaan.

Rond half 4 kwam Jens vrolijk binnen met papa en mama. Hij was duidelijk niet eenkennig en vond het allemaal erg interessant. De setting stond al helemaal klaar. Even kopje koffie en thee met papa en mama gedronken en toen mocht Jens omgekleed worden. Hij vond het allemaal prima.

Eerst een paar foto's zonder taart, maar met ballon, want dat was toch wel erg leuk! Wij hielden ons hart vast want Jens ging niet zachtaardig om met de ballon. Maar het ging helemaal goed.

Na een paar "schone" foto's gemaakt te hebben kwam de taart op tafel... Euh op de grond.

Hé dat is leuk! En lekker! Al snel was Jens helemaal blauw van de botercreme. Hij ging heel netjes te werk, goede opvoeding hoor!

Later een beetje geholpen met de taart kapot te maken, want dat vond hij zelf nog wel een beetje spannend, of misschien wel jammer?

Papa en mama mochten ook nog samen met Jens op de foto. Jens vond het leuk om mama onder te kliederen.

Toen was het tijd om in badje te gaan. Lekker in het warme water spetteren.

Wat een heerlijk mannetje met van die grote bruine kijkers. Weer prachtige foto's mogen maken!

Toen we klaar waren lekker naar huis en een hapje eten. Ondertussen had ik vast een sneak preview klaar. Maar liefst 200! foto's geschoten!

En dan deze reactie van mama:

"Wooowwww super leuk! Beide hele mooie foto's 🥰🥰🥰 heel erg benieuwd naar de rest 😇 bedankt voor de shoot! Mooie studio en een fijne omgeving 🤗"

Love my job!!!!

En Jens, hopelijk zien we elkaar gauw weer. Ik heb genoten van jou en papa en mama