Newborn - Anna

29-05-2020

Op 8 februari 2020 ontving ik een mailtje van Marleen: Graag zouden wij een new born shoot willen laten maken van onze baby. Ik ben 20 april 2020 uitgerekend.

Kijk dat is mooi op tijd! We hebben gelijk een aantal data in optie gezet rondom de uitgerekende datum. niet wetende dat Corona eraan zou komen....

De kleine Anna is op 17 april geboren. Helaas konden we toen nog geen shoot plannen in verband met de maatregelen rondom Corona. Nu maar hopen dat er snel een versoepeling komt...

En die kwam er gelukkig! Zelf had ik al besloten om, voor de veiligheid van mijzelf en mijn klanten, tot 1 juni gesloten te blijven.

Uiteindelijk ben ik toch een weekje eerder begonnen omdat er al een aantal baby's in april en mei waren geboren.

Alle veiligheidsmaatregelen in acht genomen ben ik weer aan de slag gegaan.

Vrijdagmiddag 29 mei 2020 was het zover, Anna kwam met haar papa en mama. Het was een warme dag en 's middags schijnt het zonnetje heerlijk in mijn studio. Voor de baby moet het altijd lekker warm zijn in de studio (zo'n 25 graden). Maar deze middag liep het kwik wel wat hoger op. Niet alleen door de zon, maar ook door Anna.

Anna heeft vanaf haar geboorte al veel last van krampjes en huilt daardoor veel. Vol goede moed zijn we, na eerst koffie, voeden, geklets en props uitzoeken, begonnen met de shoot. Wrappen leek even de juiste manier, maar Anna had er geen zin in. Troosten bij mama of papa hielp, maar eenmaal weer in de setting vond ze het niet meer zo leuk.

Ik geef altijd aan dat het voor iedereen goed moet voelen, voor papa en mama, de baby maar ook voor mij. Dus net toen we hadden besloten dat we eigenlijk maar moesten stoppen en later weerkomen bedachten we dat ze misschien wel op haar buikje wilde liggen. En ja! Dat was de oplossing!

Anna deed het daarna fantastisch en we hebben nog verschillende poses kunnen doen.

Papa en mama hadden een uitgesproken mening over kleuren en props en de hele studio lag bezaait met manden, schalen, doeken en dekens. Heerlijk hoe we gezellig hebben samengewerkt!

Bedankt voor deze fantastische middag en dat jullie mij het vertrouwen hebben gegeven!

Eerste reactie's na de sneak preview:

😍🥰 Wauw!!! 😍😍 Echt mooie foto's!

Nog even geduld voor de galerij, maar die ga ik volgende week afleveren 😃