5 Redenen om een minishoot te boeken

29-03-2023
  1. Prijs:  Minishoots zijn goedkoper dan een volledige fotoshoot. Je boekt bij mij een minishoot voor maar € 25 inclusief 1 afdruk van 20 x 30 cm. Het kan een goede optie zijn als je graag professionele foto's wilt hebben, maar niet het budget hebt voor een uitgebreide fotoshoot. Er is altijd de mogelijkheid om extra fotobestanden bij te bestellen of met een mooie korting zelfs de hele galerij.
  2. Tijd: Een minishoot duurt bij mij tussen de 15 en 20 minuten, wat veel minder tijd kost dan een volledige fotoreportage. Dit is handig voor kinderen met een korte spanningsboog of als je er gewoon niet zoveel tijd voor hebt.
  3. Speciaal gestylde shoots: Daarom heten ze bij mij dan ook Minispecials. Dit is een fantastische mogelijkheid voor speciale shoots voor bijvoorbeeld kerst, moederdag, vaderdag of één van mijn andere gestylde minispecials. Ik bied regelmatig themashoots aan. Een leuke en feestelijke manier  om herinneringen vast te leggen.
  4. Makkelijke keuze: Een minishoot is een goede manier om kennis te maken met mij als fotograaf voordat je besluit om een grotere sessie te boeken. Het is ook handig voor mensen die niet zeker zijn van wat voor soort foto's ze willen hebben of bang zijn dat de kinderen niet meewerken.

  5. Je kunt vaker een shoot boeken: Omdat een minishoot of minispecial goedkoper is kun je vaker een shoot boeken zonder dat de kosten enorm oplopen. Denk bijvoorbeeld aan meerdere seizoenen of meerdere specials per jaar.

Welke shoot kun je niet als minishoot boeken?

Wil je graag een newbornshoot, cakesmash of een familiereportage boeken? Dan kun je geen minishoot boeken. Deze shoots kunnen alleen als volle shoot geboekt worden omdat ik hier veel meer tijd voor nodig heb. 

Contact

Nicky Heinne - Fotografie

Kottenseweg 101, 7115 AD Winterswijk

0622018717

info@nickyheinnefotografie.nl

@facebookpagina