Hoe word ik minishoot specialist

Jij bent fotograaf en wilt graag minishoots of specials organiseren. Maar hoe zet je dit nu op? Waar moet je beginnen?

ik heb het allemaal meegemaakt:
- Geen boekingen
- Zoveel boekingen dat je niet weet waar je moet beginnen
- Wat zijn leuke thema’s
- Wat wil mijn doelgroep
- En nog veel meer

 Jij hoeft het wiel niet opnieuw uit te vinden want dat heb ik al voor je gedaan. En ik help je er graag mee. Namelijk met de 1 op 1 VIP training " Hoe word ik minishoot specialist" 

Wat kun je verwachten?

De volgende onderwerpen komen aan bod:

  • Prijs
  • Strategie
  • Workflow
  • Upselling
  • Ik laat je de ins en outs zien van mijn systemen en werkwijze

Wil jij graag dat duwtje in de rug om te gaan starten met minishoots en/of specials? Meld je dan hieronder aan voor deze VIP training.

De kosten zijn éénmalig € 399 voor de training. Je kunt via Werktuig PPO ook nog een subsidie aanvragen voor 1/3 deel van de kosten.

Na de training mag je aansluiten in mijn besloten FB groep "Hoe word ik minishoot specialist en help ik je met je eerstvolgende minishoot opzetten. 

En dat is nog niet alles! Zodra de maatregelen het weer toelaten nodig ik je uit voor een gezellig en leerzame dag, in mijn studio, met andere fotografen. Ik ga dan jullie vragen beantwoorden, we gaan gezellig shooten, lunchen en de gemaakt foto’s uitzoeken en bewerken. 

(Let op: Deze training is enkel bedoeld voor fotografen die staan ingeschreven bij de KvK. Genoemde prijs is excl. BTW)


Zij ging(en) jou voor

Ik volgde bij Nicky de 1-op-1 training "Hoe word ik minishoot specialist". Zo fijn dat dit 1-op-1 wordt gegeven, want zo had Nicky alle aandacht voor mij en konden we er rustig doorheen gaan. Nicky is eerlijk en geeft fijn uitleg over hoe ze bepaalde dingen heeft gedaan. Wat ik vooral heel prettig vond, is dat zij absoluut niet om haar eigen cijfers heen draaide en je echt meenam in hoe zij de planning bijvoorbeeld doet in haar systeem. Het was een open en fijne training, en ik heb er super veel van opgestoken.

- Simone Pool -

1 op 1 VIP TRAINING

Hoe word ik een minishoot specialist

Nicky Heinne - Fotografie

Kottenseweg 101, 7115 AD Winterswijk

+31(0)622018717

info@nickyheinnefotografie.nl

Kvk 76318362

BTW nummer NL003074655B47