Als ondernemers wil jij vooral doen waar jij goed in bent, en voor de meeste ondernemers is dat jij je niet bezig wilt houden met cijfers. Ik snap dat. Met een financiële achtergrond vind ik cijfers reuze interessant. Maar ik begrijp dat jij hier geen zin in hebt en het misschien wel helemaal niet begrijpt.

Jij hebt een boekhouder, je stuurt netjes al je bonnetjes en bankafschriften door en jouw boekhouder doet de rest. Eind van het jaar, of soms iedere maand of kwartaal, hoor jij wel wat je hebt verdiend. Of misschien juist niet. En dan komt die onverwachtste afrekening van de belastingdienst... oeps het geld op je zakelijke bankrekening is op en je zult dus vanuit privé geld moeten storten.

Maak jij aan jezelf wel iedere maand een salaris over wat past bij het werk dat jij voor je bedrijf verricht? Het lijkt er wel eens op dat ondernemers het normaal vinden dat zij het doen met het geld wat er eind van de maand over blijft. Maar is dat wel zo normaal? 

Profit First is hét systeeem waarmee je jouw winst en loon voorop gaat stellen aan je kosten. Huh? Hoe doe je dat dan? Ik kan je hier bij helpen. 

Download eerst hieronder de eerste hoofdstukken van het boek "Profit First", lees deze door en kijk wat Profit First voor jou gaat betekenen!

Heb je naar aanleiding van deze hoofdstukken vragen? Dan kun je uiteraard het boek kopen of contact met mij opnemen om je te helpen. 

Een belafspraak is zo gemaakt. Klik hier voor de kalender en plan zelf jouw afspraak.

Ik zocht iemand die mij echt praktisch wilde helpen met mijn bedrijf. Nicky brengt boekhouden, financiën en het ondernemerschap in heldere duidelijke praktische taal, dat vind ik heel fijn. 

Nicky brengt rust in mijn hoofd door haar heldere duidelijke visie en strategie. Het ondernemen samen met haar is een stuk overzichtelijker. Ze kijkt echt mee in je hele bedrijf! 

Stap voor stap ga ik nu echt ondernemen en wordt de boekhouding zelfs leuk!

Mijn bedrijf heb ik nu twee jaar. Ik merkte dat ik veel ideeën had waar ik eigenlijk niets mee deed. Altijd weer de twijfel, zal ik wel, zal ik niet? Eerst dit, of toch maar eerst dat? 

Nicky coacht mij nu het komende jaar. Ze geeft duidelijkheid waarom dingen binnen mijn bedrijf anders moeten. Ze geeft me advies om dingen aan te pakken of op te zetten. Dit doet ze vanuit eigen ervaring maar wel op een manier dat ik me er prettig bij blijf voelen. Dat laatste vind ik heel belangrijk.

Zo adviseerde ze mij om het aantal fotopakketten kleiner te maken en (voorlopig) geen naaste producten zoals albums en canvassen apart aan te bieden. Niet alleen voor de klant was dit overzichtelijker maar ook voor mezelf. Het creëerde rust.

Ze heeft op zoveel vlakken heel veel kennis dus waarom zou ik het dan zelf gaan uitvinden? Door haar jarenlange ervaring kan ze mij nu gericht adviseren en helpen waar nodig is of waar ik hulp bij wil. Of dat nou op het gebied van pakketten samenstellen, website aanpassen of de boekhouding is, ze weet het. 

Nicky is daarnaast open en eerlijk wat mij een goed gevoel en vertrouwen geeft