Mooie woorden van collega fotografen

Nicky heeft veel kennis van de inhoud van het systeem en aandacht voor iedereen.

Een leerzame training "Studio Management" gevolgd bij Nicky Heinne waarin in korte tijd heel veel besproken en uitgelegd wordt. Nicky heeft veel kennis van de inhoud van het systeem en aandacht voor iedereen. Als je dan ook nog een leuke groep treft is het niet alleen een leerzame maar ook een gezellige dag. Nicky zorgt ervoor dat iedereen met een enthousiast gevoel de deur uitgaat om zijn eigen bedrijfsmanagement vorm te gaan geven en het nóg intensiever te gaan gebruiken.

Carla Kesteloo

Carla Fotografie

Ik had studio management aangeschaft omdat ik een creatieve chaoot ben.

Een beetje structuur kon ik wel gebruiken, en dat kan met dit programma, alleen is het programma zo groot, voor een digibeet zoals ik, dat ik al snel niet wist waar ik moest beginnen.

Toen Nicky aangaf een dag te willen organiseren over studio management heb ik me meteen aangemeld. Ik heb bij Nicky ook de Mini shoot vip training gevolgd dus ik kende haar werkwijze al wel een beetje. Constructief en uitgebreid. Alles maar dan ook alles kun je haar vragen. Ze kent het programma heel goed en het is fijn dat je mee kan kijken hoe zij het gebruikt en heeft ingericht. Dan krijg je een idee wat je ermee kan. We hebben geleerd wat een work flow is en hoe je die kan inzetten voor tijd winst in je bedrijf. Hoe je formulieren maakt en templates, de gallerie en de financiën. We hebben geleerd hoe belangrijk het is om je omzet en uren bij te houden en hoe je dat in studio management eigenlijk heel eenvoudig kan doen. ook na deze dag kun je haar altijd om advies vragen. De gastvrijheid en de vakkundigheid van Nicky maakt dit een zeer waardevolle en inspirerende dag is wat we afgesloten hebben met een lekker en gezellig etentje! De dag erna gingen er veel kwartjes rollen zodra ik zelf met de inrichting van sm aan de slag ben gegaan!!


Carlina Braspenning 

Picture by Carlina

Nicky is een super duidelijk en prettig persoon. 

Contact

Nicky Heinne - Fotografie

Kottenseweg 101, 7115 AD Winterswijk

0622018717

info@nickyheinnefotografie.nl

@facebookpagina