Schaduwfoto

In het nieuws..

De Telegraaf | 30-09-2023

Een hele bijzondere fotoshoot gedaan bij mijn ouderlijk huis. Ik wilde nog wat mooie foto’s, en hoe speciaal is het dan dat ik nu voor de aller laatste keer samen met beide ouders op de foto sta. 

Bedankt Nicky!!! 

Wauw wat mooi! Gewoon Tranen in mn ogen . Erg mooi ❣️

Je hebt prachtige foto’s maar toch mis je nog iemand in bepaalde foto’s. Bijvoorbeeld een kindje die overleden is, je vader en/of moeder die niet op jouw trouwfeest was. Een ouder die je al jong hebt moeten verliezen. Ik kan voor jou deze foto maken. Natuurlijk krijgen we hiermee niet de overledene terug, maar voelt het toch alsof het plaatje “compleet” is. 

Hoe werkt het?

Als jij hebt besloten om een schaduwfoto te laten maken bij mij dan gaat het als volgt:

We maken een afspraak voor een fotoshoot zodat ik de juiste foto heb om een mooie schaduw van jouw dierbare in te verwerken. 
Vooraf aan de shoot drinken we een kop koffie, thee of fris met iets lekkers, in mijn studio. zo kan ik jullie en de overleden dierbare beter leren kennen. En bespreken we jouw wensen.

We gaan shooten! In een ontspannen sfeer, op een locatie van jouw keuze, gaan we mooie foto’s maken en ondertussen herinneringen ophalen. 

Ik ga met de foto’s aan de slag. Zodra ze klaar zijn ga jij een keuze maken welke foto je graag wilt gebruiken als schaduwfoto. 

Nu ga ik met de schaduw aan het werk. Het passend maken van een schaduw neemt zo’n 4 - 6 uur tijd in beslag inclusief wijzigingen.
Zodra versie 1 klaar is laat ik deze zien. Dit kan online maar we kunnen hiervoor ook een afspraak maken in mijn studio. Meestal is versie 1 niet gelijk goed dus geef jij de aanpassingen aan die ik vervolgens ga verwerken. 
We gaan net zo lang door totdat de foto zo is zoals jij voor ogen hebt.  

Het voelt voor mij als een cirkel die rond is .Het voelde nooit compleet zeker als ik fotos van mijn man met zijn vader zag. Of de kinderen met opa. Nu heb ik dat ook voor mezelf echt zo blij mee maar heb ik denk ik pas 100 keer gezegd 🙃😘. 

Dankjewel. Het is toch heel bijzonder zo'n foto 😘. Ik zelf krijg er een bijzonder gevoel van. 

 Je bent er ook zo betrokken bij. Alle tijd en de rust die je uitstraalt. Gewoon een lief mens.😘

Lieve lieve Nicky

Heel erg bedankt!!

Dit is perfect zo !! Echt !! Ik met mijn drie kids together!!

Ik vind je een pracht mens met gevoel en ook nog een super goeie fotograaf!

Prijzen

Ontwerp van een schaduw - 199

  • Kennismakingsgesprek  
  • Bespreken van jouw wensen
  • Ontwerp schaduw inclususief wijzigingen
  • 1 digitale foto
  • Exclusief fotoshoot  

Hebben jullie andere wensen? Uiteraard kan ik een offerte op maat voor jullie maken.

Nicky Heinne - Fotografie

Kottenseweg 101, 7115 AD Winterswijk

+31(0)622018717

info@nickyheinnefotografie.nl

Kvk 76318362

BTW nummer NL003074655B47