Yes! De eerste stap is gezet!

"Van Chaos naar actie"

Geweldig, jij Bent Aangemeld voor de  Masterclass 12-Wekenplan!

Gefeliciteerd! Je hebt de eerste stap gezet op weg naar jouw transformatie. 🚀 Maar wat als ik je zou vertellen dat er een nog intensievere ervaring op je wacht?

🚀 Jij kunt gedurende de komende 12 weken genieten van een constante bron van inspiratie en ondersteuning.

Wat je kunt verwachten:

  • 📬 Wekelijkse Motivatie Mails: Elke week ontvang je van mij een inspirerende mail boordevol tips, inzichten en motivatie om je gemotiveerd te houden gedurende het hele traject.

Hoe werkt het?

📩 Meld je hier eenvoudig aan voor maar € 49.

Waarom deze upgrade?

De Motivatie Mail Upgrade zorgt ervoor dat je gemotiveerd blijft, zelfs op de dagen dat het wat moeilijker lijkt. Het is de perfecte aanvulling op de kennis die je hebt opgedaan tijdens de 12-Weekse Masterclass.

www.praktischwinstadvies.nl | info@nickyheinnefotografie.nl | 06-22018717

Het 12-wekenplan stimuleert mij om taken op te pakken en af te maken. De motivatiemails geven mij een goed gevoel. Ook als ik af en toe achter loop op mijn geplande taken. Ik ben me door zo'n mail weer bewust om iets af te maken.

Ik wil nog meer!

Jij gaat uit deze Masterclass nog veel meer halen als je upgrade naar het VIP Pakket:

Upgrade naar de Livedag en nog veel meer: Samen Werken aan Jouw Succes

Exclusieve Aanbieding voor Jou: Upgrade nu naar de Livedag + heel veel extra's voor slechts € 225 in plaats van € 475! Deze unieke kans omvat:

  • 📅 Livedag op Zaterdag 13 januari: Van 10:00 tot 15:30 uur werken we samen aan jouw 12-wekenplan. Koffie, thee, lekkernijen en een heerlijke lunch zijn inbegrepen.

  • 📧 12 Weken Motivatie: Ontvang wekelijks persoonlijke motivatie van mij om je op het goede spoor te houden.

  • 👥 Besloten Accountability Groep: Word lid van onze exclusieve groep van gelijkgestemden voor extra ondersteuning en motivatie gedurende de hele reis.

  • 👩‍🏫 1 uur Coaching: In deze 12 weken mag jij 1 uur coaching inplannen bij mij. Samen kijken we naar jouw struikelblokken en mag je mij alles vragen wat jij wilt.

Waar Vindt de Livedag Plaats?

De Livedag zal plaatsvinden in mijn studio in Winterswijk. Bij veel aanmeldingen zal ik een alternatieve locatie zoeken in de buurt om ervoor te zorgen dat iedereen comfortabel kan deelnemen.

Hoe Upgrade Je?

Heel eenvoudig, door je hier aan te melden.

Let op: Normaal kost deze livedag + alle extra's € 249. Deze belachelijke prijs van € 225 is nu exclusief voor jou, dus meld je snel aan!

Waarom Upgraden?

De Livedag en alle extra's biedt een unieke kans om aan je doelen te werken. Het is de perfecte aanvulling op de Masterclass  12-Wekenplan en versnelt jouw vooruitgang aanzienlijk. 

Wacht niet te lang, dit aanbod geldt alleen voor deze Masterclass!

Heb je vragen? Neem gerust contact met mij op.

Ik kijk ernaar uit om samen met jou aan de slag te gaan!

Tijdens de livedag hebben we samen het hele 12-wekenplan uitgewerkt en de taken in onze agenda's gezet. Dit had ik thuis niet meer gedaan. Dan was ik weer over gegaan tot de orde van de dag.