VIP 1-OP-1 JAARTRAJECT


Je bent ondernemer geworden voor de (financiële) vrijheid die je er voor terug krijgt. Nooit gedacht dat er zoveel bij zou komen kijken. En die (financiële) vrijheid is nog ver te zoeken. De klanten komen niet vanzelf aanlopen. Je werkt je een slag in de rondte maar er blijft weinig salaris voor jezelf over. Laat staan vakantiegeld en een eindejaarsbonus. 

Of misschien lukt het financieel prima maar wil je graag meer vrije tijd maar wel hetzelfde verdienen.

Herken jij jezelf hierin? Lees dan verder!

Als ZZP'er sta je er vaak alleen voor.
Alles alleen bedenken, uitzoeken, uitwerken, maar ook de dagelijkse dingen zoals je boekhouding, marketing, je website, koop ik iets wel of juist niet. Je hebt geen collega waar je even mee kunt sparren.

Heb jij behoefte aan die collega? Een collega die jou inwerkt, je aan het handje meeneemt als je daar behoefte aan hebt of meedenkt als jij een beslissing moet nemen of als jij niet weet hoe jij op die lastige klant moet reageren?

Dan kan ik nu voor een jaar lang jouw collega worden!

Ik ga jou een jaar lang coachen op een manier die bij jou past. Daar waar jij hulp bij nodig hebt. 

Een aangepast traject helemaal voor jou. Zonder poespas of standaard riedeltjes.

Ik ben Nicky Heinne, ondernemer in hart en nieren. Geboren in 1973 in Winterswijk in de mooie Achterhoek. Opgegroeid in een ondernemersgezin. Het ondernemen is mij dus met de paplepel ingegoten.

Mijn eerste bedrijf was een Borduurstudio die ik na 5 jaar heb verkocht omdat ik bij mijn toenmalige werkgever een functie aangeboden kreeg als hoofd financiële administratie. Een super gave uitdaging die ik aan wilde gaan. Toch merkte ik dat ik het ondernemerschap miste dus ben ik begonnen met mijn fotografiebedrijf. In 2019 heb ik de stap gewaagd en me weer ingeschreven bij de KvK. Daarna heb ik jaarlijks een flinke groei doorgemaakt.

Om mij heen, bij collega fotografen, merkte ik dat het fotograferen ze echt wel goed af gaat. Het klanten krijgen lukt soms ook nog wel. Maar dan... De administratie... Er is (nog) geen budget voor een boekhouder dus ze rommelen zelf wat aan met alle gevolgen van dien. Geen overzicht en aan het eind van het jaar er achter komen dat je niets hebt verdiend. 

Dat heeft mij aan het denken gezet en heb ik een aantal collega's gevraagd of zij behoefte zouden hebben aan een coach, speciaal voor fotografen, gericht op het ondernemen. Wat er toen gebeurde had ik nooit verwacht! 5 Collega's gaven mij in 1 dag zoveel inzichten dat ik eind van de dag een VIP traject had uitgedacht. Deze 5 collega's heb ik een voorstel gedaan, als dank voor hun input, om voor een gereduceerd bedrag in te stappen in dit super gave traject. En alle 5 hebben ze de sprong in het diepe, samen met mij, gewaagd. 

Nou Nicky!!! Net kennismaking bruiloft en ze gaan t doen; 5 uur! Nu even een bruiloft workflow bedenken!

En ik had vorige week een dame die vroeg om portfolio Newborn , net follow up mail gestuurd en die gaan t ook doen :)

Maar wat goed hè?! 🎉🎉🎉🎉 mindset is 't toch ook hè?! Ging helemaal met positieve flow weg vandaag 🙏

Wat houdt een 1-op-1 traject coaching voor 1 jaar in?

 • Ik verwacht van jou 200% inzet dan krijg je van mij:
 • De 1e 3 maanden intensief contact (iedere twee weken een coachcall van 1,5 uur. De eerste call kijken we hoeveel tijd we nodig hebben en waar vooral jouw behoefte ligt, ongeveer 3 á 4 uur. Dit kan juist zijn op financieel gebied maar misschien juist jouw workflow, die stok achter de deur, hoe ga je om met vervelende klanten (als die al bestaan), marketing of misschien wel iets heel anders.
 • Vooraf heb ik jouw website en jouw aanbod bekeken en kan ik je wellicht al tips geven.
 • We werken aan zakelijke, professionele en persoonlijke doelen.
 • Ik leg alles uit in Jip en Janneke taal. Geen ingewikkelde termen. Geen poespas.
 • Daarna hebben wij iedere maand een coachcall van 1,5 uur.
 • Je kunt mij een jaar lang 24/7 al je vragen stellen.
 • Je komt in een whatsapp groep met iedereen die gelijk met jou is gestart. dus maximaal 5 coachees. Met deze groep plannen we ook de live dagen in. 
 • We gaan kijken waar jij nú behoefte aan hebt en gaan daar nú op inspelen. In de loop van het jaar zal dit vast veranderen en kunnen we dit gaan aanpassen of aanscherpen daar waar nodig.
 • We gaan doelen stellen en deze maandelijks bespreken aan de hand van jouw cijfers. Ik leer jou hoe je jouw cijfers kunt bijhouden, maar zeker niet onbelangrijk hoe je jouw cijfers kunt lezen en wat je hier uit kunt halen. En vervolgens op kunt sturen.
 • Ik werk na iedere call een plan voor jou uit en geef je een opdracht mee tot de volgende call. Deze bespreken we in de volgende call.
 • Jij deelt met mij waar je tegenaan loopt, waarin je wilt investeren of wat je graag uit wilt werken. Samen gaan we kijken of dit nodig is en zo ja wat er voor nodig is.
 • Online leeromgeving met alles wat jíj́ nodig hebt. En de opgenomen coachcalls.
 • Je krijgt van mij de training "hoe word ik minishoot specialist" twv € 399 helemaal gratis als extraatje. Dit doen we in mijn studio als groep.
 • We plannen een live samenwerkdag om een dag, onder begeleiding van mij, aan je bedrijf te werken. 
 • Tot slot hebben we nog een meeting in dit jaar, wat we deze dag gaan doen is nog een verrassing, maar dat wordt echt heel tof!

Het kan maar zo zijn dat jij een subsidie kunt krijgen van werktuig PPO voor deze coaching.

Waarom een heel jaar? Jij hebt er behoefte aan om gecoacht te worden. Er is niets vervelender dat ik je dan na 1 maand alweer loslaat en dat je het dan zelf moet gaan doen.

Ik wil je juist op weg helpen zodat je het ook echt zelf kunt na een jaar. Zelf de juiste keuzes maken, zelf je administratie bijhouden (of misschien ben je er nu wel achter dat je dat toch graag wilt uitbesteden).

Binnen een jaar zul je vaak nog terugvallen in oude gewoontes. Na een jaar verwacht ik dat je het écht zelf kunt.

Mijn motto is: Geef niet op! Ik heb mijn bedrijf ook niet in 1 jaar winstgevend gemaakt maar samen gaan we een heel eind komen. 

Ik ben zo blij met gisteren. Ik voel met vlot getrokken en kan nu aan de slag. Duidelijke doelstellingen. Helder en concreet. Geeft mij heel veel inzicht en nieuwe inspiratie. Ik heb zoveel zin in dit nieuwe jaar!

Er zijn maar 5 plekjes per kwartaal beschikbaar. 
Voor de start op 1 april 2023 kun jij je nu aanmelden. 
Je betaald voor dit unieke traject slechts € 6.750 excl. BTW ineens of € 599 excl. BTW per maand.  

Wil je eerst een kennismakingsgesprek met mij inplannen?

🤍🤎♥️❤️💓💗Bedankt weer voor vandaag ... !! Ik zie nu heel duidelijk waarom mijn bedrijf nog niet zo loopt zoals ik wel graag zou willen...ik en mijn hoofd