1-OP-1 COACHING

Het contact met Nicky is heel prettig! Ze reageerde snel op mails. Super fijn!

Ken je dat? Je werkt je een slag in de rondte maar eind van de maand blijft er niets over om jezelf uit te betalen vanuit je bedrijf. Waarom doe je dit nog? Je bent ingeschreven bij de KvK dus je bent geen hobby fotograaf meer. Je hebt gewoon een bedrijf! En daar ben je trots op! En daar wil je geld mee verdienen!

Je wilt tijd besteden aan je gezin, leuke dingen doen met vrienden, tijd besteden aan jezelf en geld over houden aan het eind van de maand. Misschien heb je doelen voor ogen? Een mooie reis maken, een leuk feest geven of gewoon een dag heerlijk shoppen zonder op de prijzen te hoeven letten.

Nicky, hoe doe jij dat nou? Dat ga ik je vertellen in een 1-op-1 coaching sessie. Ik neem je mee in mijn workflow, prijsbepaling, administratie etc. Alles waar jij maar behoefte aan hebt want dat is natuurlijk voor iedereen anders. Jij bepaald waar wij het over gaan hebben en waar ik je in mee ga nemen.

Daarom wil ik ook geen groepscoaching aanbieden. Iedere onderneming is anders, iedere persoon is anders, iedereen werkt anders, ieders vaste lasten zijn anders.

Heb jij behoefte aan hulp? Neem dan vrijblijvend contact met mij op of boek gelijk een coaching sessie bij mij. 

Je betaald een vast bedrag per uur van € 99 excl. BTW.

De coaching kan plaatsvinden in mijn studio in Winterswijk of online.

 

Vraag een 1-op-1 coaching sessie aan

Nicky Heinne - Fotografie

Kottenseweg 101, 7115 AD Winterswijk

+31(0)622018717

info@nickyheinnefotografie.nl

Kvk 76318362

BTW nummer NL003074655B47