GRATIS MASTERCLASS

12-WEKENPLAN

"Van Chaos naar actie"

Het 12-wekenplan is voor mij briljant! Mijn hoofd gaat alle kanten op. Het is voor mij heel fijn, voor de focus, om een goede combinatie te maken met mijn dagelijkse doelen maar daarin ook wat grotere doelen te verweven. Dus dat je niet de grote doelen uit het oog verliest en je alleen nog maar bezig bent met de kleine dagelijkse doelen. 

Herken jij je hierin?

👉 1001 Ideeën in je hoofd

👉 Niet weten met welk idee te starten 

👉 Laat staan weten hoe te starten met het uitwerken van jouw ideeën

 👉 Chaos in je hoofd

👉 Dan start je maar niet..

Lees dan snel verder!

De Masterclass 12-wekenplan is waar jouw transformatie begint! 🚀

📅 Dinsdagavond 9 januari 2024 

🕖 19:30 uur - 20:30 uur 

👩‍🏫 Via Zoom

Wat Mag Je Verwachten?

  • 12 Weken van Groei: Jij gaat een reis aan om jouw doelen te verwezenlijken. Elke week staat in het teken van een specifieke taak die jou dichter bij succes brengt. Ik help jou tijdens de Masterclass om de basis op te zetten. Wil je meer dan kun je altijd upgraden!

Waarom Kiezen Voor Deze Masterclass?

  • Resultaten behalen: Het 12-wekenplan is ontworpen op basis van bewezen methoden en strategieën die echte resultaten opleveren. Maar je moet het wel zelf doen!

  • 💼 Toepasbaar op Diverse Doelen: Of je nu je carrière wilt boosten, een nieuw project wilt starten, of persoonlijke doelen wilt bereiken, dit programma is aanpasbaar aan jouw behoeften.

Hoe Werkt Het?

  1. Aanmelden: Registreer je vandaag nog helemaal gratis voor de de Masterclass 12-wekenplan.

  2. Jouw Reis Begint: Meld je aan voor de Masterclass en ontdek een nieuwe, georganiseerde benadering van jouw doelen.

Wacht Niet, Investeer in Jezelf!

Dit is jouw kans om echte verandering te bewerkstelligen. Wacht niet langer en investeer tijd in jezelf. Deze actie loopt slechts voor een beperkte tijd, dus grijp deze kans nu!

Het 12-wekenplan stimuleert mij om taken op te pakken en af te maken. De motivatiemails geven mij een goed gevoel. Ook als ik af en toe achter loop op mijn geplande taken. Ik ben me door zo'n mail bewust om iets af te maken.

Meld je hier aan!