Verdiepingstrainingen

Studiomanagement

Ik volgde een cursus Studiomanagement bij Nicky Heinne. Het was een fijn ontvangst, Nicky deelde al haar kennis en met een hoofd vol info ging ik verzadigd weer naar huis.

Loop jij er ook tegenaan dat je Studiomanagement gebruikt maar het idee hebt dat je er niet alles uit haalt wat erin zit?

Ik heb meer collega's gehoord die hier tegenaan lopen en daarom besloten om verdiepingstrainingen te plannen, namelijk de verdiepingstraining "Workflow" en de verdiepingstraining "Formulieren & Datumprikker". In 2 uur per training leg ik jou uit hoe het werkt. 

Met de workflow ga je zoveel tijd besparen maar je krijgt ook rust in je hoofd doordat je in je workflow to-do's kunt opnemen. Nooit meer het gevoel dat je iets bent vergeten. Ook geautomatiseerde mailtjes voor facturen, offertes of galerijen kun je inzetten. Een automatische mail naar je klant een aantal dagen voor de geplande shoot etc.

Met Formulieren & Datumprikker ga je het jezelf en jouw klanten gemakkelijker maken. Zij kunnen nu zelf een datum prikken of zich inschrijven voor een shoot. Nooit meer over en weer mail voor samen tot een datum te komen. Jij bepaald de data in de datumprikker en je klant kiest een datum uit, schrijft zich in, de factuur wordt automatisch betaald en de klant kan zelf direct betalen via iDeal! Vooral bij Minishoots gaat je dit heel veel tijd schelen.

Het heeft mij al zoveel geholpen! Ik hoop dat ik jou hiermee ook mag helpen.

Kies hieronder welke training jij wilt volgen:

Nicky heeft veel kennis van de inhoud van het systeem en aandacht voor iedereen. 

Nicky Heinne - Fotografie

Kottenseweg 101, 7115 AD Winterswijk

+31(0)622018717

info@nickyheinnefotografie.nl

Kvk 76318362

BTW nummer NL003074655B47